shopping-bag Καλάθι (0)
Τεμάχια : 0
Σύνολο : 0.00
Δείτε το καλάθι Check Out

Όροι χρήσης

Γενικά

H Ιστοσελίδα www.alexandravelentza.com είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας Αλεξάνδρα Βελέντζα (ΑΦΜ: 126273394, ΔΟΥ: ΣΤ’ Αθηνών) και εδρεύει στην διεύθυνση Μελενίκου 7, 10447, Αθήνα, ΤΗΛ: 6979006442

Αποδοχή όρων

Για την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ο επισκέπτης πρέπει να αποδεχτεί τους παρακάτω όρους και εφόσον τους κατανοεί και τους αποδέχεται πλήρως, μόνο και μόνο τότε μπορεί να συνεχίσει και να προβεί σε κάποια παραγγελία. Ο χρήστης πρέπει να επιβεβαιώσει ότι έχει λάβει γνώση των όρων χρήσης που αναγράφονται και να τους αποδεχτεί. Η εταιρεία μας μπορεί να τροποποιήσει, να αφαιρέσει η να προσθέσει ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση τους παρόντες όρους καθώς και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του χωρίς καμία προειδοποίηση επίσης. Η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη, ο οποίος αντιλαμβάνεται και αναλαμβάνει και την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε τμήματός του. Απαγορεύεται η χρήση σε περίπτωση μη αποδοχής των όρων σαν σύνολο.

Προσωπικά δεδομένα

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Απαραίτητη προϋπόθεση για την τοποθέτηση παραγγελίας, είναι η οικειοθελής γνωστοποίηση από τον χρήστη κάποιων προσωπικών στοιχείων. Για τον λόγο αυτό, θα ζητηθούν: ονοματεπώνυμο/ εταιρική επωνυμία, ταχυδρομική διεύθυνση/έδρα, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και ο αριθμός της πιστωτικής  κάρτας και η ημερομηνία λήξεως της σε περίπτωση επιλογής ως τρόπου  εξόφλησης της πιστωτικής κάρτας. Η συλλογή των στοιχείων αυτών, ως μοναδικό σκοπό έχει την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και την εκτέλεση των παραγγελιών. Η επιχείρηση σεβόμενη απόλυτα το απόρρητο των στοιχείων αυτών και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας προσωπικών δεδομένων, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση ή γνωστοποίηση των προσωπικών στοιχείων που συλλέγει, παρά μόνο κατόπιν της ρητής συγκατάθεσης του χρήστη ή στην περίπτωση που επιβάλλεται από σχετικές διατάξεις νόμων ή από αρμόδια δημόσια αρχή.

Τρόποι Πληρωμής
 • Μέσω πιστωτικής κάρτας: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha eCommerce” της Τράπεζας Alpha Bank. Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω κάρτας, ο πελάτης ανακατευθύνεται στην πλατφόρμα της Alpha Bank όπου και συμπληρώνει τις πληροφορίες της κάρτας του. Η χρέωση της κάρτας γίνεται μόνο όταν γίνει έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της από το σύστημα συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή. Στην περίπτωση επιτυχούς συναλλαγής ή αποτυχίας, η Alpha Bank ενημερώνει το κατάστημά μας με έναν κωδικό απάντησης και δεν μας μεταβιβάζει στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τυχόν σφάλματα που προκύψουν ενώ ο πελάτης βρίσκεται στην σελίδα της Alpha Bank δεν γίνονται γνωστά σε εμάς και δεν έχουμε καμία ευθύνη.
 • Μέσω MasterPass: Μπορείτε να εξοφλήσετε τις παραγγελίες σας με το ψηφιακό πορτοφόλι MasterPass
 • Μέσω PayPal: Μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal στη διεύθυνση: www.paypal.com Για την διασφάλιση των συναλλαγών σε περίπτωση αποστολής της παραγγελία σας η διεύθυνση αποστολής θα πρέπει να είναι ίδια με την διεύθυνση που έχετε στο PayPal λογαριασμό σας
 • Μέσω αντικαταβολής: Πληρώνετε το συνολικό αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας.
 • Με τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
  Τράπεζα: Alpha Bank
  IBAN:
  GR73 0140 3610 3610 0233 0001 258
  Δικαιούχος
  : ALEXANDRA N.VELENTZA
  Παρακαλείστε να αναφέρετε τον κωδικό της παραγγελίας σας στα σχόλια του τραπεζικού εμβάσματος και να αποστείλετε αποδεικτικό της πληρωμής για ταχύτερο εντοπισμό της πληρωμής και αποστολή της παραγγελίας. Τα τραπεζικά τέλη που χρεώνονται από την τράπεζά σας βαρύνουν εσάς. Τα προϊόντα τίθενται σε αναμονή για 6 ημέρες. Εάν η πληρωμή δεν έχει παραληφθεί  κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου ​η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.
Ασφάλεια συναλλαγών

Η επιχείρηση λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων και του απορρήτου των συναλλαγών. Το κατάστημα alexandravelentza.com χρησιμοποιεί για τις συναλλαγές το πρωτόκολλο ασφαλείας SSL (Secure Sockets Layer) που σήμερα αποτελεί την πιο σίγουρη πλατφόρμα για τις on-line εμπορικές συναλλαγές. Το πρωτόκολλο SSL κρυπτογραφεί όλες οι προσωπικές πληροφορίες, τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και τη διεύθυνσή, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί το παγκόσμιο standard για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από ειδικό λειτουργικό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

Τρόποι Αποστόλης

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω των ΕΛΤΑ ή ΕΛΤΑ courier. Τα μεταφορικά έξοδα για αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι 3.50€ και 7.00€ για το εξωτερικό. Σε περίπτωση αντικαταβολής (ισχύει μόνο για την Ελλάδα) η χρέωση είναι 2.00€. Αν τo προϊόν που παραγγείλατε είναι άμεσα διαθέσιμo, η αποστολή γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών. Αν πρόκειται για ειδική παραγγελία, τότε χρειάζονται 5-10 ημέρες για την κατασκευή και την προετοιμασία της αποστολής του.

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε με email για την εξέλιξη και την ακριβή ημερομηνία αποστολής. Για ταχύτερη αποστολή ή για να ενημερωθείτε για άμεση διαθεσιμότητα, επικοινωνήστε μαζί μας στο av@alexandravelentza.com ή καλέστε στο +30 6979006442.

Eπιστροφές προϊόντων

Εάν δεν σας ικανοποιεί η αγορά σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σας σε 10 ημέρες από την ημέρα που έγινε η αποστολή. Είμαστε πρόθυμοι να αλλάξουμε ή να σας επιστρέψουμε το ποσό της παραγγελίας σας εφόσον μας έχετε επιστρέψει το προϊόν σε άριστη κατάσταση και μέσα στην αρχική του συσκευασία. Δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές προϊόντων που έχουν υποστεί την οποιαδήποτε αλλαγή ή βλάβη χωρίς υπαιτιότητα της εταιρείας. Τα μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται εκτός και αν η παραγγελία σας ήταν εξολοκλήρου προβληματική με υπαιτιότητα της εταιρείας.

Περιορισμός Ευθύνης

α). Σε καμία περίπτωση, δεν ευθύνεται η επιχείρηση για αποζημίωση του χρήστη για διαφυγόντα κέρδη ή για ζημίες από οποιαδήποτε αιτία, αναφορικά με τη λειτουργία και χρήση του παρόντος site, στην οποία προβαίνει με δική του πρωτοβουλία, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ζημίας προκληθεί στον χρήστη και προέρχεται από καθυστέρηση λήψης, μη λήψη ή  απώλεια δεδομένων κατά την χρήση του site. β) Η  επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν συνδέσεις (links) που παρέχονται μέσα από το site. γ) Ο χρήστης είναι υπεύθυνος πληρωμής των σχετικών τελών καθώς και κάθε σχετικού κόστους που θα προκληθεί από την χρήση του site. δ) Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα άμεσης διακοπής της πρόσβασης στο site σε κάθε χρήστη που παραβιάζει τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσεως.

Οι όροι χρήσης που αναγράφονται και η χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου διέπονται όπως όλα τα καταστήματα από το Ελληνικό Δίκαιο και τις ισχύουσες σε αυτό νομοθετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν κάποιος από τους όρους που αναγράφονται κριθεί άκυρος τότε αυτό δεν θα επηρεάσει την ισχύ των λοιπών όρων. Για οποιασδήποτε διαφορά προκύψει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας είτε σχετικά με την εφαρμογή ή με την ερμηνεία των παρόντων όρων χρήσης αρμόδια για την επίλυση είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια.